Μπουντενχόλζερ: «Είμαστε αισιόδοξοι για την παραμονή του Μίλσαπ»

Μπουντενχόλζερ: «Είμαστε αισιόδοξοι για την παραμονή του Μίλσαπ»

Γιώργος Κούβαρης
Μπουντενχόλζερ: «Είμαστε αισιόδοξοι για την παραμονή του Μίλσαπ»

bet365

Μετά τον αποκλεισμό των Ατλάντα Χοκς από τη συνέχεια των playoffs, μόνο ένα θέμα «καίει» τους ιθύνοντες της ομάδας. Η παραμονή του Πολ Μίλσαπ!

Ο προπονητής και πρόεδρος της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Μίλσαπ λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσει ο παίκτης στους Ατλάντα Χοκς.

«Πάντα θέλεις να ελπίζεις για το καλύτερο. Χωρίς καμία αμφιβολία, το καλύτερο για μας θα ήταν να κρατήσουμε τον Πολ στην ομάδα. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» δήλωσε αρχικά στην «Atlanta Journal-Constitution» και συνέχισε:

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ιντερ - Νάπολι, αν ο Ικάρντι ανοίξει το σκορ (21+).

«Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας. H free agency δεν είναι εύκολη ούτε για τον παίκτη, αλλά ούτε και για τον οργανισμό των Χοκς. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Ομως είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι και πιστοί για την παραμονή του Μίλσαπ».

Από τη πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης άφηνε τα πάντα ανοικτά μετά τον αποκλεισμό των Χοκς από τη συνέχεια των playoffs: «Ακόμα δεν ξέρω κάτι. Θα το συζητήσω μαζί με την οικογένειά μου. Οι αποφάσεις για την καριέρα μου δεν επηρεάζουν μόνο εμένα, αλλά και την οικογένειά μου. Οι Χοκς θέλουν το καλύτερο για την ομάδα και θέλουν να κερδίζουν. Το γνωρίζω καλά, ακόμα και χωρίς να κάνω καν... meeting»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα