«Κιτρινόμαυρο» τζάμπολ στα playoffs

Gazzetta team
«Κιτρινόμαυρο» τζάμπολ στα playoffs

bet365

Η ΑΕΚ ξεκινάει με τη σειρά της, τις υποχρεώσεις στα φετινά playoffs της Basket League αφού υποδέχεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το Ρέθυμνο (30/4, 17:00) με φόντο την είσοδο στα ημιτελικά.

Ύστερα από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, η ΑΕΚ μπαίνει στον... χορό της postseason και δη στη σειρά με το Ρέθυμνο για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος.

Αντίθετα οι Κρητικοί προέρχονται από... φουλ δράση αφού είχαν προηγηθεί τα τρία ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, όταν και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αφού και οι Ντίξον, Μιλόσεβιτς αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (30/4, 17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πλήρης θα είναι και το Ρέθυμνο, το οποίο σε αντίθεση με τα παιχνίδια με τον Κολοσσό, τώρα δεν θα έχει το αβαντάζ της έδρας. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις δύο νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα