Έκανε πρόταση στον Γκρέιντζερ η Μπαρτσελόνα

Κάτια Πετροπούλου
Έκανε πρόταση στον Γκρέιντζερ η Μπαρτσελόνα

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Τζέισον Γκρέιντζερ έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το συμβόλαιο του Τζέισον Γκρέιντζερ με την Εφές ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «encestando.es», ο Ουρουγουανός γκαρντ έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ταϊρίς Ράις από την νέα σεζόν και καθώς οι Μπραντ Ουαναμέικερ και Σέιν Λάρκιν μοιάζουν... μακρινοί στόχοι, έβαλε στο... μάτι τον 27χρονο αθλητή της τούρκικης ομάδας.

Βέβαια, προτεραιότητα και του Γκρέιντζερ είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ και τότε να εξετάσει τις προτάσεις που έχει από την Ευρώπη.

Ο γκαρντ της Εφές σε 34 ματς στην Euroleague έχει κατά μέσο όρο 9.7 πόντους, 3.9 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ, ενώ στα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό έχει 12.3 πόντους, 4.3 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα