Άρης – ΠΑΟΚ... Part I

Gazzetta team
Άρης – ΠΑΟΚ... Part I

bet365

O Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της σειράς των playoffs (29/4, 19:00), με φόντο την είσοδο στην τετράδα και τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Από το «Nick Galis Hall» θα ξεκινήσουν τα ντέρμπι μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά της Basket League! Οι «κίτρινοι» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας σε αυτή τη σειρά, ενώ η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτη δύο νίκες θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν, αν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ (21+).

Αυτή θα είναι η 7η φορά που οι «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε σειρά playoffs, με τον ΠΑΟΚ να μετράει έξι προκρίσεις σε ισάριθμες σειρές! Συνολικά το σκορ είναι 15-4 υπέρ του «δικέφαλου του βορρά» ο οποίος έχει κερδίσει φέτος και τα δύο παιχνίδια της regular season.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές να έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους. Να σημειωθεί ότι ο Άρης προέρχεται από αγωνιστική απραξία, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει διατηρήσει ρυθμό ύστερα από τις δύο αναμετρήσεις με το Λαύριο.

Οι αριθμοί του ντέρμπι.

* Ο Βασίλης Ξανθόπουλος χρειάζεται ακόμα δύο συμμετοχές ώστε να φτάσει τις 343 και να «πιάσει» τον Νίκο Οικονόμου στην 20ή θέση των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στη λίγκα.

Επίσης, θέλει πέντε για να συμπληρώσει τους 1.300 στο πρωτάθλημα, ενώ με ένα εύστοχο δίποντο θα φτάσει τα 300 εύστοχα.

* Ο Θοδωρής Ζάρας θα φτάσει τα 200 εύστοχα τρίποντα αν ευστοχήσει σε ένα ακόμα σουτ τριών πόντων. Επίσης, με δύο ασιστ θα συμπληρώσει επίσης τις 200 στην Basket League.

* Τα 600 αμυντικά ριμπάουντ στη λίγκα θα φτάσει ο Βασίλης Σίμτσακ αν μαζέψει ακόμα οκτώ.

* Τις 100 ασιστ στη λίγκα θα φτάσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αν μοιράσει ακόμα τρεις. Επίσης θέλει τρία αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει τα 350.

* Με τρία εύστοχα δίποντα ο Κιθ Κλάντον θα φτάσει τα 150 εύστοχα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

* Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα φτάσε τα 350 επιθετικά ριμπάουντ αν μαζέψει ακόμα έξι.

* Ακόμα 11 ασιστ χρειάζεται ο Απόλλων Τσόχλας ώστε να συμπληρώσει τις 400 στη Basket League.

* Με τρία μπλοκς ο Λίνος Χρυσικόπουλος θα φτάσει τα 50 κοψίματα στο πρωτάθλημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα