Τα λόγια του Σπανούλη στα αποδυτήρια μετά το ματς

Τα λόγια του Σπανούλη στα αποδυτήρια μετά το ματς
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Εφές και το gazzetta.gr σας μεταφέρει κλίμα από τα αποδυτήρια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Μεγάλο κομμάτι πίεσης απελυθερώθηκε με το άκουσμα της κόρνας της λήξης. Για την ακρίβεια λόγα δευτερόλεπτα νωρίτερα αφού ακόμη κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γύρισε στον πάγκο και πανηγυρίσε με σφιγμένες γροθιές και ένα «ναιιιιιιι». Οι παίκτες αγκαλιάζονταν, χαμογελούσαν και ένιωθαν ανακουφισμένοι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα (21+).

Αυτό όπως ήταν φυσικό συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στα αποδυτήρια για να συγχαρούν παίκτες και προπονητές ενώ λίγο πριν ξεκινήσουν να κάνουν μπάνιο τους μάζεψε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός τους ανέφερε πως, «κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά ακόμη υπάρχει ένα παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να καταλάβετε ότι σε αυτή την ομάδα ο κάθε ένας από εσάς είναι σημαντικός. Ο ρόλος του κάθε ένα είναι σημαντικός. Να το θυμάστε αυτό. Συνεχίζουμε για να πάρουμε μία ακόμη νίκη και να παίξουμε στο Final 4. Δεν ξέρει κανείς αν θα έχει άλλη ευκαιρία να βρεθεί σε Final 4. Συγχαρητήρια σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.