Ζάρας: «Χρωστάμε κάτι…»

Ζάρας: «Χρωστάμε κάτι…»

Gazzetta team
Ζάρας: «Χρωστάμε κάτι…»

bet365

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (29/4, 19:00) για την πρώτη αγωνιστική των playoffs και στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν το ματς.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Γεια σε όλους!

Χαίρομαι που τα λέμε ξανά έπειτα από αρκετό καιρό. Το ότι αυτό το διάστημα δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν και καλό, αλλά και αρνητικό για εμάς.

Στα συν είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σωστά και λεπτομερέστερα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας που έχρηζαν βελτίωσης. Το μείον είναι πως η ομάδα έμεινε αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικού ρυθμού, κάτι όμως που πιστεύουμε πως δεν θα μας επηρεάσει, καθώς προσπαθήσαμε να το καλύψουμε μέσα από δυνατές προπονήσεις και σκληρά οικογενειακά διπλά.

Το Σάββατο θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Χρωστάμε κάτι στους εαυτούς μας, τους προπονητές και τον κόσμο μας. Είναι μια αναμέτρηση γιορτή για την Θεσσαλονίκη και πιστεύουμε πως οι φίλαθλοί μας θα είναι μαζικά στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Για την ακρίβεια, είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος μας θα μας στηρίξει, για αυτό και τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Θεωρώ πως νικητής στην σειρά με τον ΠΑΟΚ θα είναι εκείνος που θα παίξει την καλύτερη άμυνα και θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Εκείνος που θα περιορίσει τα μεγάλα ατού της αντίπαλης του ομάδα, είτε πρόκειται για παίκτες, είτε plays. Εκείνος που θα το θέλει πιο πολύ και θα το δείξει στο γήπεδο. Εμείς, πάντως, το θέλουμε πολύ…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα