Τα... ρέστα του στην Πόλη!

Αντωνία Σπανού
Τα... ρέστα του στην Πόλη!
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές (21:15, ΕΡΤ2) σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου και η μοναδική του επιλογή είναι η νίκη που θα φέρει την σειρά στο ΣΕΦ, για να λυθούν οριστικά οι διαφορές.

Για πρώτη φορά σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή σεζόν ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε ένα do or die παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή, πέρα από την νίκη, καθώς περιθώρια πλέον δεν... υπάρχουν.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Εφές - Ολυμπιακός (21+).

Το πλεονέκτημα χάθηκε στο Game 2 της σειράς, στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν κατάφεραν να δείξουν καλό πρόσωπο και να πάρουν την νίκη και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την νίκη, ώστε να ισοφαρίσει την σειρά σε 2 – 2 και να επιστρέψει στην Ελλάδα κουβαλώντας στις αποσκευές του την δυνατότητα να δώσει ακόμα ένα ματς μπροστά στο κοινό του και να πάρει τελικά την πρόκριση.

Όσοι μικροτραυματισμοί υπάρχουν, κυρίως στην front line του Ολυμπιακού, θα ξεπεραστούν και όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας και οι 12 παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους το κακό παιχνίδι της Τετάρτης και θέλουν να αλλάξουν διάθεση, να μπουν με συγκέντρωση, να δείξουν την εμπειρία τους και να πάρουν μια νίκη – χρυσάφι.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι έχουν ψυχολογία, κατάφεραν και κέρδισαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια και το μόνο που σκέφτονται είναι να τελειώσουν την σειρά και να πάρουν μια μεγάλη πρόκριση στο Final4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.