Ξεκούραση και ύπνος αντί βόλτας

Ξεκούραση και ύπνος αντί βόλτας
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε ελεύθερους τους παίκτες να ξεκουραστούν όσο ήθελαν αφού η Πόλη δεν ενδύκνειται για βόλτες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩ/ΠΟΛΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Πολλές φορές στο παρλεθόν οι προπονητές στο πλαίσιο της πνευματικής κυρίως χαλάρωσης επιλέγουν να πάνε μία βόλτα με τους παίκτες τους την ενδιάμεση ημέρα. Στον Ολυμπιακό ωστόσο επειδή βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη με τον αρκετά υψηλό βαθμό επικινδυνότητας της συγκεκριμένης πόλης προτίμησαν την θαλπωρή του ξενοδοχείου τους.

Ο Γιάννης Σφαρόπουλος ενημέρωσε άπαντες πως δεν ήταν υποχρεωμένοι να ξυπνήσουν συγκεκριμένη ώρα και είχαν την ευκαιρία να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν όσο επιθυμούσαν.

Γενικότερα η «ερυθρόλευκη» αποστολή παραμένει ήρεμη παρά τη δεύτερη ήττα από την Αναντολού Εφές. Ο πανικός είναι άγνωστη λέξη και προσπαθούν να επικρατεί ηρεμία ώστε να δώσουν τη «μαχη» τους αύριο (28/04) στο Game 4.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:45.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.