Σπερς, Νετς και Πέλικανς για Τεόντοσιτς!

Γιώργος Κούβαρης
Σπερς, Νετς και Πέλικανς για Τεόντοσιτς!

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα εν όψει του καλοκαιριού και αμερικάνικη ιστοσελίδα παρουσιάζει τους τρεις πιθανούς προορισμούς του Σέρβου γκαρντ!

Το ραντάρ του ΝΒΑ έχει πέσει ήδη πάνω στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου του, έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων!

Η ιστοσελίδα «fadeawayworld.com» παρουσίασε τους τρεις πιθανούς προορισμούς του Σέρβου γκαρντ, με τους Μπρούκλιν Νετς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Σύμμαχος των Νετς αποτελεί ο Μιχαήλ Προχόροφ, ο οποίος ήταν και στην ιδιοκτησία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γεγονός που δίνει περισσότερες πιθανότητες στον Τεόντοσιτς να αποτελέσει τον βασικό παράγοντα για το rebuild της ομάδας μετά το φετινό 20-62!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Τόνι Πάρκερ, ο οποίος διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και θεωρούν ότι ο Τεόντοσιτς (και λόγω Πόποβιτς) αποτελεί τον κατάλληλο παίκτη για την κατάλληλη ομάδα!

Τέλος οι Νιου Ορλεανς Πέλικανς θέλουν τον point guard ο οποίος θα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τους Αντονι Ντέιβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς οι οποίοι αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα του ΝΒΑ.

Όσο για το τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς; Το μέλλον θα δείξει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα