Στην Αθήνα ο Σίνγκλετον, φήμες για Μπάρτσα!

Στην Αθήνα ο Σίνγκλετον, φήμες για Μπάρτσα!

Στην Αθήνα ο Σίνγκλετον, φήμες για Μπάρτσα!
Ο πρώτος από τους «πράσινους» παίκτες που... αρνήθηκαν να γυρίσουν οδικώς από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, Κρις Σίνγκλετον έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος». Οργιάζουν οι φήμες ότι «χαρίζει» το υπόλοιπο του συμβολαίου του και πάει στην Μπαρτσελόνα για τα playoffs.

Ο πρώτος, από τους τέσσερις παίκτες, που δεν επιβιβάστηκαν στο... περιβόητο πούλμαν και διαφώνησαν με την απόφαση του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να επιστρέψουν οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, πάτησε το πόδι του επί ελληνικού εδάφους.

Ο Κρις Σίνγκλετον αναχώρησε νωρίτερα από όλους από την Τουρκία, από το αεροδρόμιο που βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της χώρας, κι έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:52 με την πτήση «PC1193» της Pegasus, χωρίς όμως να βγει από την έξοδο των επιβατών, όπου περίμεναν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι. Αργά το βράδυ αναμένονται στην Αθήνα και οι Αντώνης Φώτσης, Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκέιμπριελ.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Σίνγκλετον, μαζί με τον Τζέιμς και τον Γκέιμπριελ, μόλις άκουσαν την απόφαση του να ταξιδέψει η ομάδα οδικώς, εναντιώθηκαν αμέσως, όπως και όλοι οι παίκτες, και στη συνέχεια πήγαν μια βόλτα, θεωρώντας πως δεν θα έφευγε κανένας άλλος. Όταν γύρισαν, συνειδητοποίησαν πως όλοι οι υπόλοιποι είχαν αναχωρήσει, πλην του Φώτση. Με την άφιξη όλων στην Αθήνα, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος, καθώς ίσως τούς επιβληθεί τιμωρία.

Νεότερες πληροφορίες που δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθούν, θέλουν τον 27χρονο Αμερικανό φόργουορντ να έχει αηδιάσει με την όλη κατάσταση που έζησε τις τελευταίες ώρες και να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει άμεσα και οικειοθελώς από την ομάδα. Ισπανικές πηγές, μάλιστα, διαρρέουν ότι ο ατζέντης του έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Μπαρτσελόνα για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταπήδησής του στους «μπλαουγκράνα» για τα playoffs της ACB.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.