Μόνο το «break» στο... ερυθρόλευκο μυαλό!

Αντωνία Σπανού
Μόνο το «break» στο... ερυθρόλευκο μυαλό!
Ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στο Φάληρο, πηγαίνει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει και πάλι την Εφές (19:30, EΡΤ2) με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον κάνει οδηγό του ζευγαριού.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Εφές – Ολυμπιακός αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους (21+).

Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ κόπο για να κερδίσει το πλεονέκτημα, αλλά δεν κατάφερε να το ασφαλίσει με 2 νίκες μέσα στο ΣΕΦ.

Το τρίποντο του Γκριν βρήκε σίδερο και τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στην σειρά.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποτελείτε από έμπειρους παίκτες και άπαντες στο «στρατόπεδο» των ερυθρολεύκων γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν δεν εμφανιστούν έτσι όπως πρέπει, δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στην Εφές.

Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί την ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» παικτών να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους αποσυμπιέσει από την πίεση που επήλθε μετά την ήττα στο ΣΕΦ.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι, έκαναν το καθήκον τους, πήραν μια νίκη στην Ελλάδα και έχουν σαν μοναδικό στόχο να τελειώσουν την σειρά στο δικό τους... σπίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.