Μπογκντάνοβιτς: «Απίστευτη επιτυχία»! (pic)

Κάτια Πετροπούλου
Μπογκντάνοβιτς: «Απίστευτη επιτυχία»! (pic)
Στα σύννεφα «πετάει» ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, μετά την πρόκριση της Φενέρ στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Εφές – Ολυμπιακός αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους (21+).

Ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση της Φενέρ στο Final 4, από τα δύο ματς στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει κάθε λόγο να χαίρεται τόσο με την επιτυχία της ομάδας του, όσο και με την ατομική του επίδοση, καθώς αναδείχθηκε MVP της 1ης και της 2ης αγωνιστικής των playoffs, ενώ και στο τελευταίο ματς με το «τριφύλλι» τα πήγε καλά (10π., 8ρ., 2ασ., 1κλ.).

Ο Σέρβος γκαρντ εξέφρασε την χαρά του μέσω instagram, γράφοντας: «Απίστευτη επιτυχία της... συμμορίας μου, αλλά και δική μου. Αυτό είναι το τρίτο μου σερί Final 4! Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, ήταν απίστευτοι σε όλη τη σεζόν! Τα λέμε σε άλλο γήπεδο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.