«Μπασκόνια για Μπαρτζώκα»! (pic)

Gazzetta team
«Μπασκόνια για Μπαρτζώκα»! (pic)

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπασκόνια έχει στα υπόψιν της τον Γιώργο Μπαρτζώκα αντί του Σίτο Αλόνσο!

Η regular season στην Ισπανία ολοκληρώνεται σε τέσσερις αγωνιστικές, η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα διεκδικεί το καλύτερο πλασάρισμα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στην EuroLeague ενώ η Μπασκόνια του Σίτο Αλόνσο θα παλέψει, παράλληλα, για την ανατροπή στην προημιτελική σειρά με την ΤΣΣΚΑ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Την ίδια στιγμή, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπασκόνια εξετάζει την περίπτωση του Μπαρτζώκα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αλόνσο κι εφόσον, βέβαια, ο Έλληνας προπονητής δεν συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το apuestasbaloncesto.com, ο Αλόνσο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να κοουτσάρει τους Βάσκους αν η Μπασκόνια δεν προκριθεί στο Final Four ή αν δεν φτάσει στους τελικούς της Liga Endesa. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, οι Βάσκοι θα στραφούν στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα