Οι λόγοι της απουσίας του Κερ

Κάτια Πετροπούλου
Οι λόγοι της απουσίας του Κερ

bet365

Οι σοβαροί πόνοι που νιώθει ο Στιβ Κερ σε κεφάλι και λαιμό είναι η αιτία της απουσίας του από τον πάγκο των Ουόριορς. Αργεί η επιστροφή του, αλλά παρακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Στιβ Κερ απουσίασε από τον πάγκο των Ουόριορς στο Game 3 με τους Μπλέιζερς κι αμέσως άρχισαν τα σενάρια για πρόβλημα στην υγεία του.

Τα αίτια... κρύβονται σε επέμβαση που είχε κάνει ο προπονητής των «πολεμιστών» στην μέση, τον Ιούλιο του 2015, σύμφωνα με το «ESPN». Τότε, ήρθε αντιμέτωπος με επιπλοκές, οι οποίες οδήγησαν σε διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού κι ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο τον προηγούμενο Οκτώβριο. Έκτοτε, ο 51χρονος τεχνικός υποφέρει από πονοκεφάλους και ναυτίες.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως έπαθε και πριν από το τρίτο ματς της σειράς και γι' αυτό αναγκάστηκε να μείνει στο ξενοδοχείο στο Πόρτλαντ. Ο Κερ είχε έντονους πόνους στο κεφάλι και στον λαιμό και γι' αυτό το λόγο δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, μπορεί ακόμα να περπατήσει και δεν έχει πρόβλημα με τα πόδια ή τη μέση του.

Μάλιστα, έδωσε το «παρών» στην ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο των Ουόριορς και αναμένεται να παρακολουθήσει και ένα μέρος της προπόνησης των παικτών του, πριν το Game 4. Παρόλα αυτά, η απουσία του από την πρώτη φάση των playoffs είναι δεδομένη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα