Γεωργαλλής: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο πρώτο ματς»

Κάτια Πετροπούλου
Γεωργαλλής: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο πρώτο ματς»

bet365

Ο Γιάννης Γεωργαλλής μίλησε για το δεύτερο ματς στα playoffs με το Ρέθυμνο και τόνισε πως ο Κολοσσός πρέπει να πάρει οπωσδήποτε την νίκη, για να μείνει «ζωντανός».

Το Ρέθυμνο επικράτησε του Κολοσσού στο πρώτο ματς των playoffs της Basket League και τώρα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Ρόδο (23/04, 17:00).

Ο Γιάννης Γεωργαλλής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού για την αναμέτρηση και υποστήριξε πως οι Ροδίτες πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον πρώτο αγώνα και να κάνουν τα πάντα για την νίκη.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Φιορεντίνα - Ιντερ (21+).

«Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, καθώς θέλουμε μόνο τη νίκη για να μείνουμε στα playoffs. Στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέθυμνο χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Είμαστε αποφασισμένοι για το ροζ φύλλο, ώστε να κάνουμε το 1-1 και να πάμε στο τρίτο παιχνίδι στην Κρήτη, για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οπωσδήποτε θέλουμε την παρουσία του κόσμου και σ’ αυτό το παιχνίδι, γιατί πιστεύω πως το αξίζουμε σαν ομάδα και ό,τι έχουμε καταφέρει και φέτος», είπε ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα