Στο «Marmara Forum» η Fan Zone του Final 4!

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, το «Marmara Forum», θα φιλοξενήσει την Fan Zone του Final 4 της Euroleague, το τριήμερο 19-21/05.

Στο «Marmara Forum» η Fan Zone του Final 4!

Υπό... κατασκευή είναι η Fan Zone του Final 4 της Euroleague!

Η περιοχή... διασκέδασης θα βρίσκεται στο «Marmara Forum» της Κωνσταντινούπολης και θα έχει ανοιχτές τις... πύλες της για τουλάχιστον 12 ώρες της ημέρα και αναμένεται να δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας και μη!

Η ατμόσφαιρα θα είναι, όπως κάθε χρόνο, γιορτινή και τα events πολλά και διάφορα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους φιναλίστ της τελικής φάσης, να συναντήσουν «θρύλους» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ανερχόμενα... αστέρια, αλλά και να πάρουν μέρος σε παιχνίδια, διαγωνισμούς και άλλες δραστηριότητες.

Στο κέντρο του εμπορικού θα υπάρχει ειδικό παρκέ, στο οποίο θα φιλοξενηθούν παιχνίδια με σταρ του αθλήματος και όχι μόνο, σχολικά τουρνουά 5Χ5 και διαγωνισμοί καρφωμάτων, στους οποίους θα συμμετέχει και το κοινό.

Το «Marmara Forum» χτίστηκε το 2011 κι είναι ένα από τα πιο διάσημα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης. Η έκτασή του είναι πάνω από 135.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί πάνω από 300 καταστήματα στους τρεις ορόφους του.

Ένα μέρος το οποίο πρέπει σίγουρα να το επισκεφθεί όποιος βρεθεί εκείνο το μπασκετικό τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη! Και μην ξεχάσετε στις αναρτήσεις σας να βάλετε και το σχετικό hashtag: #F4FANZONE!