Χάνει τη σεζόν ο Καρύδας

Κάτια Πετροπούλου
Χάνει τη σεζόν ο Καρύδας

bet365

Ο Σάκης Καρύδας τραυματίστηκε στο ματς με τον Χολαργό και αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον έξι μήνες.

Μεγάλο πλήγμα στον Πανιώνιο, που θα πορευθεί στις τελευταίες αγωνιστικές της Α2 χωρίς έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του.

Ο Σάκης Καρύδας τραυματίστηκε στο 33o λεπτό της αναμέτρησης με τον Χολαργό, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ, μετά από μαρκάρισμα στον Κουτρούλια.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στους «κυανέρυθρους» υπήρχε μια μικρή ανησυχία, η οποία επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί (20/04), μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υπεβλήθη ο έμπειρος γκαρντ.

Ο Καρύδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ενώ έχει πειραχθεί και ο μηνίσκος, και θα υποβληθεί σε επέμβαση αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον.

Τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.7 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1.9 κλεψίματα, σε 27 ματς.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πανιωνίου, ο οποίος χάνει ως το τέλος της σεζόν τον Σάκη Καρύδα. Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο στο 32’ του αγώνα με τον Χολαργό και αποχώρησε. Σήμερα (20/4) το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις για την σοβαρότητα του τραύματος του. Συγκεκριμένα, ο Καρύδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Αυτό σημαίνει ότι χάνει την υπόλοιπη σεζόν και θα επανέλθει στην δράση τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος γκαρντ των "κυανέρυθρων" αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου στην συνέχεια να ξεκινήσει την αποκατάσταση του για να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα