Ο Ουέστμπρουκ των ρεκόρ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ο Ουέστμπρουκ των ρεκόρ (vid)

bet365

Ο μάγος της Οκλαχόμα ξαναχτύπησε και κόντρα στους Ρόκετς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που πέτυχε triple double στα playoffs έχοντας σκοράρει περισσότερους από 50 πόντους!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το ό,τι φέτος είναι η χρονιά είναι ξεκάθαρο και το λένε ακόμα και οι... εχθροί του. Και να ήθελαν να μην το πουν άλλωστε, δεν τους αφήνει ο ίδιος με όσα κάνει. Ο λόγος για τον τεράστιο Ράσελ Ουέστμπρουκ που πραγματικά έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Αρχικά κατάφερε κάτι που έμοιαζε απίστευτο, να σπάσει δηλαδή το ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον με τα 41 triple double σε μια χρονιά, φτάνοντας τα 41!!

Ωστόσο δεν έμεινε εδώ, καθώς ήθελε και στο δεύτερο ματς του στα φετινά playoffs να γράψει ιστορία και το κατάφερε. Πως; Πετυχαίνοντας νέο triple double, όντας ο μοναδικός που το έχει καταφέρει έχοντας πάνω από 50 πόντους. Πραγματικά τι άλλο να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Συνολικά πάντως είχε 51 πόντους, ενώ κατέβασε 10 ριμπάουντ και έδωσε και 13 ασίστ, έχοντας επίσης και 4 κλεψίματα, ενώ έριξε και μία τάπα έτσι για την αλητεία!

 

NBA Τελευταία Νέα