Ουίζαρντς - Χοκς: 109-101

Gazzetta team
Ουίζαρντς - Χοκς: 109-101

bet365

Προβάδισμα πρόκρισης για τους Ουίζαρντς με τους Μάγους να επικρατούν με 109-101 των Χοκς και να κάνουν το 2-0 στην σειρά.

Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Με τους Γουόλ και Μπιλ να είναι ασταμάτητοι και τον Γκορτάτ να νικάει τους πάντες στον αέρα, οι Ουίζαρντς πήραν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των playoffs επικρατώντας των Χοκς και στο δεύτερο ματς, αυτή την φορά με 109-101. Οι πρωτευουσιάνοι έκαναν το δύο στα δύο και θα πάνε στην Ατλάντα για τα επόμενα δύο ματς θέλοντας τουλάχιστον μια νίκη για να φτάσουν μια ανάσα από την πρόκριση. Τα... Γεράκια από την άλλη παρότι πάλεψαν και με το παραπάνω δεν τα κατάφεραν και θέλουν στην έδρα τους να κάνουν το 2-2 και να αρχίσει και πάλι η σειρά από την αρχή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γουόλ με 32 πόντους, έχοντας επίσης και 9 ασίστ αλλά και 5 ριμπάουντ, ενώ στους 31 σταμάτησε ο Μπιλ, με τον Γκορτάτ να ακολουθεί με 14, έχοντας όμως 10 ριμπάουντ και κυρίως 5 τάπες! Για τους ηττημένους ο Μίλσαπ είχε 27, ο Σρούντερ 23, ενώ ο Χάουαρντ έμεινε στους 6 χάνοντας τις περισσότερες μάχες ποιυ έδωσε με τον Γκορτάτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα