Ρίβερς: «Καταρρεύσαμε!»

Ρίβερς: «Καταρρεύσαμε!»
Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο gazzetta.gr για κατάρρευση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και τόνισε πως πρέπει να βγουν πιο δυνατοί και να έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο το Game 2 (20/4, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει συνηθίσει να χάνει στην έδρα του. Στην euroleague μετρούσε μόνο μία ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο και το κλίμα στ' αποδυτήρια μετά τη δεύτερη ήττα δεν ήταν και το καλύτερο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους (21+).

Η ατμόσφαιρα παγωμένη και οι παίκτες έδειχναν σκεπτικοί για το τι πήγε στραβά. Αφού, ενώ ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα των playoffs, στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατάρρευση.

Με 16 πόντους ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων», ωστόσο η εμφάνισή του ήταν το τελευταίο πράγμα που τον απασχολούσε.

Λίγα λεπτά μετά την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα ανέφερε στο gazzetta.gr πως θα πρέπει να ξεχάσουν ό,τι έγινε και να συγκεντρωθούν μόνο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Η ομάδα ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια τι έγινε;

«Πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι, εμείς μείναμε στο πρώτο μέρος. Ένα παιχνίδι έχει δύο ημίχρονα. Όχι, ένα! Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, είχαμε τον ρυθμό, αλλά μείναμε εκεί».

Τι πήγε στραβά; Ολοκληρώσατε το πρώτο μέρος στο +14 και στη συνέχεια πετύχατε μόλις 16 πόντους.

«Καταρρεύσαμε! Σταματήσαμε να κάνουμε ότι δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος. Δεν προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα. Βρήκαν το... κλειδί, είδαν τι δουλεύει καλύτερα στο ματς. Εμάς, δεν μας βγήκαν σουτ και είχαμε κενά διαστήματα. Το λάθος ήταν δικό μας. Ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και χάσαμε τελείως τη συγκέντρωσή μας».

Ο κόσμος γέμισε το κλειστό, αλλά τελικά δεν είδαν την ομάδα τους να κάνει το 1-0:

«Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε, είναι μέρος του μπάσκετ και αυτό. Δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Συμβαίνουν αυτά στο παιχνίδι. Κάναμε λάθη. Πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε, να μάθουμε από τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε γρήγορα και δυνατά για το Game 2.

'Έχουμε μπροστά μας το Game 2. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω όλα, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να προχωρήσουμε».

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το break στο «καυτό» ΟΑΚΑ, στην έδρα τους όμως τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ήσυχα:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση αν μπορούμε να περάσουμε από την έδρα της Φενέρ. Σε καμία περίπτωση. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αποκλειστικά το δεύτερο παιχνίδι. Τίποτα άλλο».

Θα κερδίσετε κάτι από αυτή την ήττα;

«Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Αυτό πρέπει να κάνουμε, για ν' αντιδράσουμε».