Το πρόγραμμα της α' φάσης των playoffs

Gazzetta team
Το πρόγραμμα της α' φάσης των playoffs
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρώτης φάσης των playoffs. Τζάμπολ στις 19 Απριλίου με ΠΑΟΚ - Λαύριο.

Όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, «από τους αγώνες της πρώτης φάσης των playoffs που θα κριθούν στις δύο νίκες θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση (ενδεικτικές ημερομηνίες 29/4-7/5) τα σωματεία που τερμάτισαν στις θέσεις 3-4 της κανονικής περιόδου (ΑΕΚ, Άρης).

Από αναμετρήσεις οι οποίες θα κριθούν, επίσης, στις δύο νίκες θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στην ημιτελική φάση των playoffs (10/5-1/6), στην οποία προκρίνονται απ’ ευθείας οι δύο πρώτοι της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods).

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι αναμετρήσεις της ημιτελικής και της τελικής φάσης των playoffs (αγώνες για τις θέσεις 1-2 και 3-4) θα κριθούν στις τρεις νίκες, όπως προέβλεπε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Οι ενδεικτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για τις θέσεις 1-2 είναι από τις 4/6 έως τις 18/6 και των συναντήσεων για τις θέσεις 3-4 από τις 3/6 έως τις 17/6».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα