Πρίφτης: «Χρωστούσαμε νίκη στον κόσμο»

Πρίφτης: «Χρωστούσαμε νίκη στον κόσμο»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους στην Συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ και τα playoffs.

Αρχικά ο προπονητής του Άρη είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και στους παίκτες. Σήμερα είχαμε πνεύμα, συναίσθημα κι κάναμε συγκλονιστική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος με πολλή θέληση και ψυχή απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με πολλές λύσεις με καλή λειτουργία. Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και ήταν καθοριστικό για μας το τρίτο δεκάλεπτο κυρίως στην άμυνα. Είπαμε ότι με τους 47 πόντους του ημιχρόνου δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι και ότι έπρεπε να τους σταματήσουμε. Αν δεν είχαμε κάποιες ολιγωρίες στο επιθετικό ριμπάουντ ενδεχομένως να ήταν πιο καθαρή η νίκη μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την ενέργεια και την ώθηση που έδωσε στους παίκτες. Τους την αφιερώνουμε γιατί ξέρουμε ότι τους χρωστάμε αρκετές. Περιμένουμε το αποτέλεσμα του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για να δούμε τη θέση στην οποία θα καταλήξουμε. Εφόσον βγούμε 4οι θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε να διαχειριστούμε και τα προβλήματα τραυματισμών».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε ερώτηση για το πνεύμα που είχε η ομάδα, απάντησε: «Έχουμε καλό πνεύμα στα τελευταία παιχνίδια αλλά είναι και θέμα ικανότητας. Στο Λαύριο που χάσαμε δεν θεωρώ ότι δεν παλέψαμε, δεν προσπαθήσαμε αλλά μερικές φορές δεν είμαστε ικανοί. Σήμερα μας βοήθησε η άμυνα στο δεύτερο μέρος για να βγάλουμε εύκολα καλάθια. Σε κάθε αγώνα παίζει σημαντικό ρόλο το ένα σουτ που θα μπει ή δεν θα μπει. Σε όλα αυτά τα κλειστά ματς αυτό παίζει σημαντικό ρόλο».

Σχετικά με το κενό που θα υπάρχει εφόσον ο Άρης τερματίσει στην 4η θέση, υποστήριξε: «Είναι μισογεμάτο το ποτήρι στην προσέγγιση. Αυτή η στασιμότητα για 15 ημέρες δεν είναι πολύ καλή, από την άλλη όμως στην κατάσταση που είναι η ομάδα με τον Ξανθόπουλο (θλάση), Τζάκσον (πελματιαία απονεύρωση), Τζάκσον και Φλιώνη (διάστρεμμα)… θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αποκατάσταση. Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι μετά από λίγες ημέρες. Έχουμε επίσης να εντάξουμε έναν καινούργιο παίκτη στον τρόπο που παίζουμε, όποιος κι αν είναι αυτός γιατί αμφισβητείται».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η ομάδα προσπαθεί να παίξει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Στο εσωτερικό της δεν έχει θέμα, τα παιδιά είναι αγαπημένα. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ιδιαίτερα. Θα δούμε τον αντίπαλό μας και θα παλέψουμε».

Σχετικά με τη γεύση που αφήνει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Δημοτικό, γυμνάσιο λύκειο, πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με ατυχίες, σκαμπανεβάσματρα, προβλήματα και συνεχίζεται αυτή η χρονιά».

Σε ότι αφορά τον Σκοτ, πρόσθεσε: «Έχει καλό μακρινό σουτ. Στα πρωταθλήματα που έπαιξε, τα οποία είναι χαμηλότερου επιπέδου, έχει ευχέρεια στο σκορ. Το ανέφερε και ο ίδιος ότι θα προσπαθήσει να μην μπερδέψει την ομάδα και ότι θα την βοηθήσει όσο μπορεί. Ήταν μια έξυπνη και ώριμη πρόβλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα διαθέσαμε δύο προπονήσεις για τον καινούργιο παίκτη, θα το ξανακάνουμε, δημιουργεί στοιχεία για τον τρόπο που παίζουμε. Είναι μια λύση στην επίθεση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα