Γιανγκ: «Πάμε σε πόλεμο»! (pic)

Γιανγκ: «Πάμε σε πόλεμο»! (pic)

Gazzetta team
Γιανγκ: «Πάμε σε πόλεμο»! (pic)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τις πρώτες αναμετρήσεις με την Αναντολού Εφές και ο Πάτρικ Γιανγκ εξήγησε ότι οι Πειραιώτες θέλουν να γράψουν ιστορία!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στη regular season της Basket League αφού επικράτησαν εύκολα της Κύμης πριν από τους πρώτους αγώνες με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (19 & 21/4), στα προημιτελικά της EuroLeague.

Από την πλευρά του ο Πάτρικ Γιανγκ έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, συνοδεύοντας τη σχετική ανάρτηση στο Instagram με ένα μεγαλοπρεπέστατο κάρφωμα κόντρα στην Κύμη! «Η regular season ολοκληρώθηκε. Πλέον έχουμε μπροστά μας τα playoffs. Πάμε σε πόλεμο, να γράψουμε ιστορία! Κοιτάζουμε μόνο μπροστά».

That's a wrap for the regular season, on to the playoffs. Time to go to war and make history. Only forward!!

A post shared by Patric Young (@patricyoung4) on

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα