Πρίφτης: «Να βγάλουμε ενέργεια»

Πρίφτης: «Να βγάλουμε ενέργεια»

bet365

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο αυριανός(13/4, 17:00) αγώνας με την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall έχει χαρακτήρα τελικού για τον Άρη καθώς διακυβεύεται η 4η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα καθώς και πάλι η ομάδα του «διατρέχει» τον κίνδυνο να παραταχθεί με δύο ξένους απέναντι σε μια πληρέστατη ομάδα όπως είναι αυτή της ΑΕΚ. Η συμμετοχή του Τζάστιν Τζάκσον παραμένει αμφίβολη, γι’ αυτόν τον λόγο, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε σήμερα ότι… «εκτός από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε και στη σημασία του αγώνα. «Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της, το οποίο έχει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Για μας ο αγώνας είναι καθοριστικός αναφορικά με την προσπάθεια για μία θέση στην πρώτη τετράδα και κατ’ επέκταση το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ».

Ατλέτικο Μ. – Λέστερ με επιστροφή, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ (21+).

Σχετικά με τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του, δήλωσε: «Για να πετύχουμε τον στόχο μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα, κρατώντας τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και επιθετικά να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ, αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα