Συμφωνία Άρη με Αντουάν Σκοτ! (vids)

Συμφωνία Άρη με Αντουάν Σκοτ! (vids)

Συμφωνία Άρη με Αντουάν Σκοτ! (vids)

bet365

Ο Αντουάν Σκοτ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αντικαταστάτης του Μάικλ Τζένκινς στον Άρη

Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον 25χρονο combo guard και κινούν τις διαδικασίες για την άμεση άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σκοτ είναι από τους παίκτες που είχε συμπεριλάβει ο Δημήτρης Πρίφτη στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του Μάικλ Τζένκινς. Πρώτη επιλογή ήταν ο Τζέραλντ Ρόμπινσον.

Τελικώς, με απόφαση της διοίκησης είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Ζερμέιν Τέιλορ αλλά η επιλογή του 28χρονου Αμερικανού αποδείχθηκε κακή καθώς ο παίκτης απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κίτρινοι» προχώρησαν τις διαδικασίες με τον Αντουάν Σκοτ και συμφώνησαν μαζί του για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μένει να διευθετηθούν οι τυπικές διαδικασίες για να έρθει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη. Ο Σκοτ αγωνίστηκε φέτος στη Φινλανδία με την KTP και είχε 22 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο φινλανδικό Πρωτάθλημα. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κολοράντο ενώ τη φετινή σεζόν είχε ποσοστό ευστοχίας 45% έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα