Σάκοτα: «Δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ»!

Σάκοτα: «Δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ»!

Κάτια Πετροπούλου
Σάκοτα: «Δίνω τα πάντα για την ΑΕΚ»!

bet365

Με όλο του το «είναι» αγωνίζεται για την ΑΕΚ ο Ντούσαν Σάκοτα σε κάθε παιχνίδι, όπως υποστήριξε μιλώντας στο gazzetta.gr, μετά την μεγάλη εμφάνισή του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναμφίβολα ο MVP στο ματς της ΑΕΚ με τον Κολοσσό!

Για ακόμα μια φορά, η «Βασίλισσα» χρειάστηκε τον αρχηγό της για να την... ξελασπώσει και ο Ντούσαν Σάκοτα δεν την απογοήτευσε.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Λάτσιο - Νάπολι, αν ο Μέρτενς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο 30χρονος φόργουορντ πήρε... φωτιά και, την στιγμή που οι συμπαίκτες του τα... έσπαγαν πίσω από τα 6.75, φρόντισε με τέσσερα κρίσιμα τρίποντα να της δώσει... ανάσες, ώστε να φτάσει στην νίκη (82-81). Συνολικά μέτρησε 21 πόντους (3/3δ., 4/7τρ., 3/4β.), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη, σε 28:11.

Ο ίδιος, μιλώντας στο gazzetta.gr, αρχικά υποστήριξε πως οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν ακόμη τα πατήματά τους, πως οι προπονήσεις έχουν γίνει πιο έντονες ενόψει playoffs και ίσως γι' αυτό υπάρχει μια κόπωση, ενώ εξέφρασε και την ανακούφισή του με την εξασφάλιση της τρίτης θέσης, καθώς έτσι η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει από ένα άσχημο αποτέλεσμα.

«Δεν έχουμε βρει το ρυθμό μας. Προσπαθήσαμε για ακόμα μια φορά να “βρεθούμε” όλοι στο γήπεδο. Είναι δύσκολο για εμάς και για τους προπονητές μας, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Ευτυχώς αυτά τα παιχνίδια δεν μας επηρεάζουν, γιατί είμαστε “εγκλωβισμένοι” στην τρίτη θέση. Έχουμε δυναμώσει τις προπονήσεις μας κι ίσως γι' αυτό είμαστε λίγο πιο κουρασμένοι, αλλά θεωρούμε πως θα είναι για καλό, ενόψει playoffs», είπε ο Σάκοτα.

Όσον αφορά την μεγάλη του εμφάνιση κόντρα στους Ροδίτες και αν αισθάνεται πως, σαν αρχηγός, πρέπει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τόνισε πως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εκείνος δίνει τα πάντα για την «Ένωση».

«Κάποιοι από εμάς, που βρισκόμαστε στην ομάδα περισσότερο καιρό, καταλαβαίνουμε την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα και την σημασία της κάθε νίκης. Άσχετα με το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ πρέπει πάντα να παίζει για την νίκη. Συνεπώς, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη. Κερδίζουμε-χάνουμε, εγώ το μόνο που θέλω είναι να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (13/04, 17:00) και ο Σάκοτα θέλει φυσικά το «διπλό». «Πάντα τα παιχνίδια με τον Άρη είναι ιδιαίτερα, έχουν τη δική τους σημασία. Είναι ένα ιδιότροπο ματς, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Εννοείται πως θέλουμε να πάρουμε την νίκη και να κλείσουμε καλά την κανονική σεζόν, για να μπούμε δυνατά στα playoffs».

Τέλος, σχετικά με το γεγονός πως αυτός και οι συμπαίκτες του χρωστούν στον κόσμο τους μια μεγάλη νίκη κόντρα στους «αιώνιους» και αν θα κάνουν την υπόσχεσή τους, πραγματικότητα στα playoffs, ανέφερε: «Σίγουρα. Το χρωστάμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε όλους του άλλους. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Αλλά είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τους "αιώνιους". Προηγείται ο αντίπαλος που θα βρούμε μπροστά μας (σ.σ. νικητής ζευγαριού 6-7), γιατί όπως είδαμε και με τον Κολοσσό, τίποτα δεν είναι εύκολο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα