Μανωλόπουλος: «Η χρονιά τώρα αρχίζει»

Κάτια Πετροπούλου
Μανωλόπουλος: «Η χρονιά τώρα αρχίζει»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ να νικήσει τον Κολοσσό.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 82-81 του Κολοσσού με τον προπονητή των γηπεδούχων να μιλάει μετά τη λήξη του αγώνα για την κούραση των παικτών του, για το κίνητρο και για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Κώστα Βασιλειάδη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε αναλυτικά, «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Στο δεύτερο ανεβήκαμε αμυντικά. Μας στοίχισε πολύ το πέμπτο φάουλ του Ελονού, που ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Στην επίθεση κάναμε φθηνά λάθη και ο Κολοσσός έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την νίκη στο τέλος. Για να σας εξηγήσω, έχουμε κάνει πολλές αλλαγές και έχουμε πάρει ρίσκο. Χρειάζεται χρόνος και νομίζω θα πορευτούμε καλύτερα στο μέλλον. Δεν έχω παράπονο από την προπόνηση. Γίνεται καλή δουλειά».

Για το αν θα ωφελήσει η διακοπή μέχρι τα playoffs: «Θεωρώ ότι θα ωφελήσει. Καταλαβαίνω πως είναι προς το τέλος της χρονιάς. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά»

Για τις προπονήσεις κι αν έχουν γίνει πλέον πιο δυνατές: «Η αλήθεια είναι αυτή. Κάνουμε διαφορετική προπόνηση. Πρέπει να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Δεν φοβάμαι. Έχουμε έναν άνθρωπο, τον Γιώργο Βαβέτση που είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι. Μίλησε ο χαρακτήρας των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο και βγάλαμε μεγαλύτερη ενέργεια».

Για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου: «Αν ισχύει, εγώ δεν θέλω να το πιστέψω. Αυτό που είπα στο ημίχρονο στους παίκτες, αν παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό και καλύτερα με τον Παναθηναϊκό, αποδείξαμε ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, αλλά δεν τους κερδίσαμε. Οπότε δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει».

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Κώστα Βασιλειάδη: «Από την αρχή που ανέλαβα με προβληματίζουν όλοι οι παίκτες. Τους πιστεύω όλους. Ίσως η αλλαγή που κάνουμε δεν τον ευνοεί. Σήμερα ήθελα να δώσω περισσότερες μπάλες στον Ντίξον και μας βγήκε. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η δουλειά μου είναι να βγάλω τον καλύτερο εαυτό των παικτών. Τον πιστεύω και τον Κώστα. Θα μας βοηθήσει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα