Μαρκόπουλος: «Έτοιμοι για playoffs»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Έτοιμοι για playoffs»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κόροιβο, τονίζοντας πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο ευατό της στα playoffs.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 75-66 τον Κόροιβο και ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως ο «δικέφαλος» είναι έτοιμος για τα playoffs που έρχονται, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενώ στάθηκε και στον ορισμό των αγώνων τη Μεγάλη Πέμπτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).


«Οπως είπε και ο Απόλλων, η εικόνα του γηπέδου ήταν πολύ όμορφη με τις οικογένειες. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευτήκαμε και το ότι κρατήσαμε κάποιους καλούς παίκτες εκτός αγώνα στην αρχή. Παρόλα αυτά εμείς παίξαμε καλά και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις θα είχαμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε εξαιτίας μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Σίγουρα φτάνουμε στην τελική ευθεία και θα έπρεπε να ήμασταν πιο έτοιμοι. Πρέπει να έχουμε πιο αυτοματοποιημένες κινήσεις».

Για την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο στη ζώνη του Κόροιβου:
«Αν είχαμε ευστοχήσει στα λει απ που είχαμε με κοντύτερο αντίπαλο θα είχε σταματήσει πιο νωρίς. Θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι ότι σου δίνει ο αντίπαλος. Εμείς δεν το κάναμε. Δείξαμε ολιγωρία και σε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και ο Κόροιβος έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια».

Για την εικόνα της ομάδας και αν τον ανησυχεί:
«Η ομάδα είχε πολύ καλύτερη εικόνα από τα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε ωραίες συνεργασίες αλλά και 19 ασίστ μετά από πάρα πολύ καιρό. Η καλή εμφάνιση φαίνεται και από το αποτέλεσμα που έχεις στις επιθέσεις σου. Κάποια στιγμή θα σκοράρουν κι οι αντίπαλοι. Κάθε καινούργιο στοιχείο χρειάζεται χρόνο».

Για τον ορισμό αγώνων τη Μεγάλη Πέμπτη:
«Είμαι κάθετα αντίθετος και λόγω των θρησκευτικών μου πεποιθήσεων. Εγώ δε βάζω ούτε προπόνηση τη Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα. Σε μια χώρα θρησκευόμενη πιστεύω πως θα έπρεπε να μην γίνει κάτι τέτοιο, θα έχουν όμως τους λόγους τους. Δεν ξέρω αν είναι απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Και το βόλεϊ παίζει και το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πίεση λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

«Είμαστε καλύτεροι το τελευταίο διάστημα. Παίζουμε καλύτερα και έχουμε βελτιωθεί σε σημεία που είχαμε προβλήματα σε προηγούμενες αγωνιστικές. Είμαστε καλύτεροι στις ασίστ, στις συνεργασίες μας. Φυσικά θέλουμε ακόμα βελτίωση, σήμερα δεν περιορίσαμε όπως έπρεπε την επιθετικότητα των αντιπάλων μας και είχαμε θέματα στα ριμπάουντ και στις δεύτερες προσπάθειες.

Θέλουμε να δούμε καλύτερη την χημεία μας, να γίνονται πιο αυτοματοποιημένες οι συνεργασίες μας αλλά και να είμαστε περισσότερο εύστοχοι. Στα playoffs δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο, όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

     

    BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα