Πλεονέκτημα η... νίκη!

Αντωνία Σπανού
Πλεονέκτημα η... νίκη!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μακάμπι (21:05, NS2) και μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα του χαρίσει την 4η θέση αλλά και το πλεονέκτημα στα playoffs.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός, αν ο Ρίβερς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους(21+).

O φετινός... Μαραθώνιος της Euroleague, τουλάχιστον η κανονική διάρκεια, ολοκληρώνεται καθώς φτάσαμε αισίως στην 30η αγωνιστική.

Για αυτήν ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι και να κερδίσει την 4η θέση της βαθμολογίας και μαζί το πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα playoffs.

Οι «πράσινοι» έκαναν τρομερό «τερματισμό» και έχουν καταφέρει να κρατήσουν τις πιθανότητες όλες με το μέρος του.

Αυτή την στιγμή ο Τσάβι Πασκούλ δεν θέλει να σκεφτεί κανένα αποτέλεσμα πέρα από την νίκη που θα χαρίσει στην ομάδα του ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Από την πλευρά της η Μακάμπι για ακόμα μια σεζόν ήταν απογοητευτική και πέρα από κάποιες εντυπωσιακές νίκες δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι ετοιμοπόλεμη και όλο στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν θέλουν να σκεφτούν το ενδεχόμενο να χάσουν μια τέτοια μοναδική ευκαιρία.

Η «ομάδα του λαού» μπορεί πλέον να υπολογίζει και τον Κουίνσι Μίλερ που προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.