Σακελλαρίου: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας για την νίκη»! (vid)

Σακελλαρίου: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας για την νίκη»! (vid)

bet365

Με την βοήθεια του κόσμου του, ο Πανιώνιος θέλει να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Αίολο Αστακού το Σάββατο (01/04, 17:00), όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Α2 και ο Πανιώνιος υποδέχεται αύριο (01/04, 17:00) τον Αίολο Αστακού, που έχει... στρογγυλοκάτσει στην πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» κι αναφέρθηκε πρωτίστως στο προηγούμενο ματς με τους Μαχητές: «Το προηγούμενο Σάββατο φτάσαμε στη νίκη με τους Μαχητές Πεύκων σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι με ένα αξιόμαχο σύνολο».

Όσον αφορά το προσεχές ματς, είπε: «Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Αρχής γενομένης το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού, μια έμπειρη και δυνατή ομάδα με την οποία θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη» και συνέχισε λέγοντας για το πιο σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης: «Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα την προσπάθεια μας. Να είμαστε δυνατοί στο πίσω μέρος του γηπέδου, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και με την βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουμε τη νίκη» .

Τέλος, τόνισε πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου: «Πάντα παίζει ρόλο και αποτελεί μεγάλο κίνητρο η παρουσία του κόσμου. Τους θέλουμε κοντά μας, γιατί μας δίνουν έξτρα κίνητρο, ενέργεια και δύναμη όταν παίζουμε στο σπίτι μας».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα