Σφαιρόπουλος: «Δώσαμε τα πάντα»

Σφαιρόπουλος: «Δώσαμε τα πάντα»
Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στο ματς με την Εφές και αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός υπέστη μια... ανώδυνη ήττα στην Εφές, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήθελε την νίκη, για να χαρούν κι οι οπαδοί που ακολούθησαν την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι μας, θέλω να συγχαρώ τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό ματς, για να τους δώσουμε χαρά. Νομίζω πως ο τρόπος που παλέψαμε, τους δώσαμε μια χαρά, παρά το γεγονός πως δεν νικήσαμε», είπε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών.

Σχετικά με το ματς υποστήριξε: «Θεωρώ πως ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά. Παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού για λίγα λεπτά. Μετά το τάιμ άουτ της Εφές άλλαξαν τα πράγματα. Επιτρέψαμε να βάλουν 20 πόντους σε 5 λεπτά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό σημείο στην αναμέτρηση, γιατί όπως μπορείτε να δείτε, το ματς στην δεύτερη και στην τέταρτη περίοδο ήταν επί ίσοις όροις και το σκορ ήταν κλειστό. Πιστεύαμε πως είχαμε πιθανότητες όταν φέραμε το ματς στους 2-4 πόντους, αλλά οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς. Είχαμε δύο αναπάντεχα προβλήματα με τους Μιλουτίνοφ, που ήταν άρρωστος, και τον Γκριν, που τραυματίστηκε, και γι΄αυτό δεν τον χρησιμοποιήσαμε περισσότερο. Τελικά, προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Δώσαμε τα πάντα κι επαναλαμβάνω πως στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ματς».

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στην Εφές: «Σίγουρα η Εφές άξιζε την νίκη, έπαιξαν καλύτερα. Τους δίνω συγχαρητήρια».