Ρίβερς: «Η μεγάλη ευκαιρία μας»

Γιώργος Κούβαρης
Ρίβερς: «Η μεγάλη ευκαιρία μας»
Ο Κέι Σι Ρίβερς εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, κάνοντας σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

«Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουμε έναν από τους στόχους μας που είναι το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, περιμένουμε να βγάλουμε ενέργεια για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα» εξήσησε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Ρίβερς ρωτήθηκε αν η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θυμίζει playoffs: «Σίγουρα είναι μία κατάσταση playoffs με δύο ομάδες που θα βρεθούν εκεί. Πιθανότατα δεν θα βρεθούμε αντίπαλοι εκεί αλλά θα είναι μία ατμόσφαιρα που θα θυμίζει playoffs».

Για το αν αποτελεί πρόκληση η αντιμετώπιση Τεόντοσιτς και Ντε Κολό, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού εξήγησε: «Έχουμε παίκτες για να τους περιορίσουμε, προετοιμαζόμαστε ακόμα και στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνεις όλα όσα χρειάζονται για να κερδίσεις. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να έχουμε σωστές επιθέσεις».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χέρτα - Χόφενχαϊμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.