H Εφές για τους βαθμούς, ο Ολυμπιακός για το γόητρο!

Αντωνία Σπανού
H Εφές για τους βαθμούς, ο Ολυμπιακός για το γόητρο!
Η Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, NS2) σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο «μονομάχοι» έχουν εντελώς διαφορετικά κίνητρα.

Η νέα ανανεωμένη Euroleague φτάνει σιγά - σιγά προς το τέλος της και οι ομάδες μπαίνουν σε μια πολύ κρίσιμη φάση.

Η κανονική φάση της διοργάνωσης, που πλέον όλοι έχουν παίξει με όλους, μπαίνει στην προτελευταία της στροφή και αναμένεται τεράστια «μάχη», ώστε να ξεκαθαρίσει η τελική κατάταξη.

Η 4η θέση, ακόμα είναι υπό διεκδίκηση και Εφές, Παναθηναϊκός και Φενέρ θα δώσουν τα τελευταία τους παιχνίδι με το... βλέμμα στο πλεονέκτημα.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει μια εκ των πιθανών αντιπάλων του και στα playoffs και θέλει μια καλή εμφάνιση, αλλά και μια νίκη γοήτρου, ώστε να δείξει ότι είναι στην καλύτερη κατάσταση πριν από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς την δεδομένη πλέον απουσία του Ματ Λοτζέσκι, αλλά με όλους τους υπόλοιπους να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Η θέση του Βέλγου φόργουορντ θα καλυφθεί με τον Αγραβάνη να παίρνει παραπάνω χρόνο στο 4 και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ανεβαίνει στο 3, ώστε να καλύψει το κενό μαζί με τον Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τον τρόπο, τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, να καλύψει το κενό μιας πολύ σημαντικής μονάδας, ξεκινώντας από την Εφές.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι έχουν πολύ σημαντικό κίνητρο. Θέλουν οπωσδήποτε την νίκη που θα τους κρατήσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία και με το όνειρο της 4ης θέσης ζωντανό, αν φυσικά τους ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και οι Τούρκοι θα παλέψουν για μια νίκη που θα τους δώσει ελπίδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.