Ο εξωπραγματικός Ουέστμπρουκ (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ο εξωπραγματικός Ουέστμπρουκ (vid)

bet365

Ιστορία έγραψε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ καθώς έγινε ο μοναδικός παίκτης του NBA που πετυχαίνει triple double έχοντας σκοράρει 57 πόντους. Δείτε τον εξωπραγματικό ηγέτη των Θάντερ σε μια ακόμα μοναδική του παράσταση.

Πραγματικά ακόμα και η πλούσια σε λέξεις ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο να περιγράψει κάποια πράγματα, όπως ας πούμε το σημερινό κατόρθωμα του Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ο ηγέτης των Θάντερ ήταν εξωπραγματικός στο ματς με τους Μάτζικ στο Ορλάντο πετυχαίνοντας το 38ο triple double την φετινή χρονιά. Το θέμα βέβαια δεν είναι αυτό, καθώς το να έχει διψήφιο αριθμό σε τρεις στατιστικές κατηγορίες είναι πλέον κάτι συνηθισμένο για τον τεράστιο αυτόν παίκτη. Το μαγικό είναι πως το έκανε πετυχαίνοντας 57 πόντους και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ΝΒΑ που το πετυχαίνει. Μέσα σε όλα πέτυχε και ένα απίθανο τρίποντο που έστειλε το ματς στην παράταση, ενώ είχε συνολικά 15/25 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 9/11 βολές, κατέβασε 13 ριμπάουντ και έδωσε και 11 ασίστ. Και άντε μετά να χάσει τον τίτλο του MVP...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα