Μανωλόπουλος: «Χρειάζεται υπομονή, πλάνο και κορμός»

Μανωλόπουλος: «Χρειάζεται υπομονή, πλάνο και κορμός»

Μανωλόπουλος: «Χρειάζεται υπομονή, πλάνο και κορμός»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τις φιλοδοξίες του και για την ξαφνική παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ ως head coach.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pick 'n' Roll» του Βασίλη Σκουντή και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η ομάδα καθώς επίσης και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αρχικά ανέφερε πως «Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και διοίκηση που βοηθάει πάρα πολύ. Θα πρέπει μαζί να κάνουμε την ομάδα να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή. Το δεύτερο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να περάσω τη δικιά μου φιλοσοφία, γιατί αν είναι κάποιου άλλου δεν μπορώ να την υποστηρίξω. Για να έχουμε τα αποτελέσματα πρέπει να περάσω τη δική μου φιλοσοφία».

Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να αντικαταστήσει τον Γιούρι Ζντοβτς... «Αν πω ότι το περίμενα θα είναι ψέμα. Ήρθα στην ΑΕΚ ως συνεργάτης του Σάκοτα και μετά του Ζντοβτς. Δεν έκανα σκέψεις για κάτι άλλο. Φυσικά, όποιος ασχολείται με την προπονητική είναι φιλόδοξος. Δεν το περίμενα όπως ήρθε».

Για τις διαφορές του με τον Σλοβένο κόουτς τόνισε πως, «Οι διαφορές είναι καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι, περισσότερο στην τακτική. Και οι δύο ξεκινάμε από την άμυνα. Μετά, στην επίθεση ίσως θέλω πιο συγκεκριμένα πράγματα, εκεί ίσως έχουμε τις περισσότερες διαφορές» ενώ συνέχισε τονίζοντας τους στόχους που πρέπει να έχει η ΑΕΚ, «Χρειάζεται υπομονή, πλάνο και κορμός που να δουλέψει πολλά χρόνια. Περισσότερο ελληνικός κορμός. Πρέπει να βρεθεί υπομονή, δεν γίνεται αλλιώς. Είναι μονόδρομος. Πρέπει να υποστηρίξουμε τα παιδιά στα οποία έχουμε επενδύσει. Ίσως γίνουν κάποιες προσθέσεις. Πρέπει να δούμε πώς θα γίνουν αυτά τα παιδιά ο βασικός κορμός της ΑΕΚ. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Οι παίκτες που θα το υποστηρίξουν... αυτό θα είναι στην ΑΕΚ».

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα