Μοναδικός απών ο Λοτζέσκι

Μοναδικός απών ο Λοτζέσκι
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την μικρή προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Εφές (30/03) στην Κωνσταντινούπολη.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει κι έτσι μετά τη νίκη στο Ρέθυμνο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άμεσα την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι κι η προπόνηση έγινε με 13 παίκτες. Οι Πειραιώτες αύριο θα γυμναστούν στο ΣΕΦ το μεσημέρι και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη με τον Βασίλη Τολιόπουλο εκτός απροόπτου να μένει στην Ελλάδα.

Η τουρκική ομάδα έχει προκριθεί, αλλά θέλει να πλασαριστεί ψηλότερα ώστε να αποφύγει ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ στα playoffs. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη ώστε να εξαντλήσει και το μοναδικό σενάριο που τον φέρνει στη 2η θέση (να κάνει 0/2 η ΤΣΣΚΑ και να τη νικήσουν στη Μόσχα οι «ερυθρόλευκοι» με περισσότερους από 6 πόντους).

Ο Ντάνιελ Χάκετ συνέχισε την αποθεραπεία του και το ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση και κάποια αερόβια άσκηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.