Χόρνετς - Μπακς: 108-118

Φώτης Καρακούσης
Χόρνετς - Μπακς: 108-118

bet365

Και το όνειρο των Μπακς συνεχίζεται. Τα... ελάφια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν μέσα στην Σάρλοτ των Χόρνετς 118-108 και έφτασαν ακόμα πιο κοντά στα playoffs. Εξαιρετικός ο Γιάνναρος, αποκάλυψη ο Σνελ.

Μόνο όνειρο θα είναι όπως όλα δείχνουν τα playoffs για τους Μπακς. Η ομάδα του Τζέισον Κιντ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ένα καταπληκτικό παιχνίδι μετά το άλλο έχει φτάσει πλέον στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 38-36. Τελευταίο της θύμα οι Χόρνετς, με την παρέα του Greek Freak να επικρατεί μέσα στην Σάρλοτ με 118-108, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως βρίσκονται σε απίστευτη κατάσταση.

Ηγέτης των... ελαφιών για ακόμα μία φορά ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους με πολύ καλά στατιστικά. Συνολικά είχε 7/12 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 3/4 βολές. Επίσης κατέβασε 8 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έριξε και μία τάπα. Καθόλου άσχημα... Πρώτος σκόρερ πάντως για τους νικητές ήταν ο Τόνι Σνελ με 26 πόντους και επίσης εξαιρετικά στατιστικά, ενώ τους δύο αυτούς παίκτες ακολούθησαν οι Μπογκντόν και Μίντλετον με 14, ενώ 13 είχε ο Μονρό. Για τις... σφήκες που πλέον έμειναν πίσω χάνοντας ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους πρώτους 8, ο Ουόκερ είχε 26, ενώ ο Καμίνσκι ακολούθησε με 20.

Όσον αφορά τον αγώνα οι Μπακς σε όλη την διάρκειά του είχαν πάρει την διαφορά και έδειχναν πως θα έφταναν σχετικά εύκολα στη νίκη. Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με την ομάδα του Γιάνναρου να παίρνει μια σημαντικότατη νίκη. Μια νίκη που τους φέρνει μια ανάσα από το όνειρο των playoffs, κάτι που στην αρχή της χρονιάς φαινόταν σχεδόν απίθανο. Ο Αντετοκούνμπο όμως είχε άλλη γνώμη και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα