«Κόπηκε» ο Ρόμπινσον και κοιτάζει αλλού

«Κόπηκε» ο Ρόμπινσον και κοιτάζει αλλού

«Κόπηκε» ο Ρόμπινσον και κοιτάζει αλλού

bet365

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με Αμερικανό γκαρντ στον Άρη, φαίνεται όμως ότι αυτός δεν θα είναι ο Τζέραλντ Ρόμπινσον για τον οποίον είχε εισηγηθεί ο Δημήτρης Πρίφτης.

Η περίπτωση του 28χρονου Αμερικανού απορρίφθηκε κατόπιν συζήτησης της διοίκησης και του προπονητή, προφανώς κρίθηκαν υπερβολικές οι οικονομικές απαιτήσεις του. Είναι δεδομένο εξάλλου ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στους κύκλους της διοίκησης από το επίπεδο ανταπόδοσης των καλοκαιρινών επιλογών σε σχέση με το αντίστοιχο της επένδυσης, όπως σημείωσε εξάλλου και ο Νίκος Λάσκαρης σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ως εκ τούτου, πλέον εξετάζονται άλλες λύσεις με την πρόθεση να τελειώσει το ζήτημα της ενίσχυσης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη(30/3).

Στο μεταξύ, στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους Άρης και Ντέβιν Μαρμπλ. Ο Αμερικανός προσέφυγε στη ΦΙΜΠΑ διεκδικώντας όλο το φετινό συμβόλαιό του. Υπενθυμίζουμε ότι η ΚΑΕ Άρης είχε δικαιωθεί στο Πρωτοβάθμιο όργανο του ΕΣΑΚΕ καθώς σύμφωνα με την απόφαση του τελευταίου, η συνεργασία λύθηκε με υπαιτιότητα του αθλητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα