Σταμάτα Ράσελ δεν είναι πια αστείο (vid)

Φώτης Καρακούσης
Σταμάτα Ράσελ δεν είναι πια αστείο (vid)

bet365

Όχι το πρώτο και το δεύτερο, αλλά το 37ο triple double στην φετινή σεζόν πέτυχε ο τεράστιος Ράσελ Ουέστμπρουκ και στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τα νέα του κατορθώματα.

Έχει κάνει όλον τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο, να τον βλέπει σε κάθε αγώνα των Θάντερ. Έχει κάνει να αποτελεί είδηση το αν δεν καταφέρει να πετύχει triple double και φυσικά έχει βάλει πλώρη για MVP της χρονιάς. Καλά καταλάβατε, για τον τεράστιο Ράσελ Ουέστμπρουκ μιλάμε που και κόντρα στους Μάβερικς στο Ντάλας είχε διψήφιο αριθμό σε τρεις κατηγορίες. Πέτυχε 37 πόντους, κατέβασε 13 ριμπάουντ και έδωσε και 10 ασίστ. Αυτή ήταν η 37η φορά φέτος που το κατάφερε συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. Κόντρα στην παρέα του Νοβίτσκι το πήγε και λίγο παραπάνω, καθώς ήταν αυτός που 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε τη νίκη (92-91) με προσωπικό του καλάθι. Θαυμάστε τη νέα μαγική παράσταση του ανθρώπου που δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία - Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα