Λάσκαρης: «Δεν μας βγήκαν οι επιλογές»

Λάσκαρης: «Δεν μας βγήκαν οι επιλογές»

Λάσκαρης: «Δεν μας βγήκαν οι επιλογές»

bet365

Συνέντευξη με πολλά μηνύματα παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας αλλά και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Λάσκαρης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα eviabasket.gr όπου αρχικά αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά. «Ο πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η είσοδος ως 4οι στα play-off. Η ομάδα φτιάχτηκε για να προκριθεί στο final-4 στο Champions League. Δεν μας βγήκαν όμως κάποιες επιλογές και μείναμε μακριά από αυτό το στόχο. Είχαμε τραυματισμούς, διάφορα θέματα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία», είπε.

Δεν έκρυψε επίσης τα συναισθήματά του για τον τρόπο με τον οποίο κύλησε ο αγώνας με την Κύμη. «Ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια της Κύμης, αλλά από την άλλη εμείς ως Άρης δεν έπρεπε να πάμε παράταση για να κερδίσουμε τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει να μείνει στην κατηγορία, χωρίς να υποτιμώ σε καμιά περίπτωση την προσπάθεια της τοπικής ομάδας. Μπράβο στην Κύμη για την υπερπροσπάθεια, αλλά ο Άρης δεν έπρεπε να παίξει τέτοιο μπάσκετ. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει πιο εύκολα».

Ρωτήθηκε μάλιστα για την επόμενη μέρα της ομάδας, αν θα καταφέρει ο Άρης να προσφέρει στιγμές ανάλογες με αυτές του παρελθόντος. «Αυτός είναι ο στόχος μας αυτή τη στιγμή, ξεκινήσαμε ένα πλάνο πενταετίας για να ξαναφτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει», απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα