Βετούλας: «Χάσαμε δύο σουτ εμείς, έβαλαν δύο σουτ οι άλλοι»

Βετούλας: «Χάσαμε δύο σουτ εμείς, έβαλαν δύο σουτ οι άλλοι»
Ο Νίκος Βετούλας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το ανταγωνιστικό πρόσωπο των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το Ρέθυμνο τα πήγε αρκετά καλά απέναντι στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον προπονητή του, η ήττα ήρθε για κάποιες λεπτομέρειες.

Ο Νίκος Βετούλας ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα πως, «Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ που δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, με το Basket Αγάπης. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητήρια και θα πρέπει να βρεθούν και άλλοι μιμητές. Όσον αφορά στο παιχνίδι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε και να μην φοβηθούμε. Θεωρώ πως τα καταφέραμε αλλά η ικανότητα που έχει ο Ολυμπιακός σε όλες τις γραμμές μας οδήγησε στην ήττα. Κλειδί ήταν τα 19 επιπλέον ριμπάουντ του Ολυμπιακού συν ότι στην κρίσιμη στιγμή χάσαμε δύο σουτ και έβαλαν εκείνοι δύο εύστοχα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς και να κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα