Πασκουάλ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, παλεύουμε για το πλεονέκτημα»

Πασκουάλ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, παλεύουμε για το πλεονέκτημα»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ μοίρασε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα.

Ο Καταλανός προπονητής είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τους προπονητές τους για τον εκπληκτικό αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν αρχίσαμε καλά, ειδικά στην επίθεση. Δεν ήταν όμως ότι κάναμε μόνο λάθη, παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ σήμερα. Είναι δύο κομμάτια στον αγώνα που έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα. Η μία ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο, που πήραμε μια διαφορά και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, αλλά και μία ακόμη 3-4 λεπτά πριν το τέλος που και πάλι δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Στο τέλος νικήσαμε και μας δίνεται η δυνατότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα».

Όσον αφορά την πρόοδο του Παναθηναϊκού, ενόψει ΤΣΣΚΑ, απάντησε: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προετοιμάσουμε καλά τον αγώνα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολλά, παρά μόνο πως πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια για να μπορέσουμε να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα