Μανωλόπουλος: «Δεν μας άξιζε αυτό το φινάλε»

Μανωλόπουλος: «Δεν μας άξιζε αυτό το φινάλε»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως δεν άξιζε στην ΑΕΚ ο τρόπος που τελείωσε το ματς με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στα στοιχεία που κόστισαν τη νίκη και τη μη χρησιμοποίηση του Ντίξον.

Στην αρχική του τοποθέτηση στην Συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη φωνή μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, μας έδωσε μεγάλη βοήθεια κι ενέργεια. Ξέρω ότι θα ήθελε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί θεωρώ ότι μάτωσαν στο παρκέ. Έδωσαν ό,τι είχαν από ενέργεια και πάθος. Όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής, το εφαρμόσαμε σε μεγάλο βαθμό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ωστόσο, που είχαμε ήταν τα ριμπάουντ. Δεν κάναμε καθόλου καλή δουλειά. Είναι ενα κομμάτι που θέλουμε βελτίωση και από αυτό χάσαμε το παιχνίδι».

Τι έφταιξε στην δεύτερη παράταση και δεν έδειξε το καλό πρόσωπο που είχε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού: «Νομίζω ότι απογοητευτήκαμε. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι. Δεν μας άξιζε. Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα τα συναισθήματά μας».

Για το αν ήταν η καλύτερη ΑΕΚ απόψε της τελευταίας διετίας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό, ιδιαίτερα όταν χάνουμε ένα ματς. Εγώ θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Τώρα αν ήταν η καλύτερη ΑΕΚ, δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ».

Για το γεγονός ότι ο Ντίξον δεν έπαιξε σε τέταρτη περίοδο και στις δύο παρατάσεις: «Ο Ντίξον στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Έκανε δύο φάουλ κι έπρεπε να τον αποσύρω, για να τον προστατέψω. Στο δεύτερο δεν ήταν καθόλου καλός από πλευράς συγκέντρωσης. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορείς να πας στο ελεύθερο μπάσκετ. Ο Ντίξον είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Τον πιστεύω πολύ.Όμως έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό σε άμυνα και επίθεση και όταν έχουμε ένα πλάνο,πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό. Δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση που έπρεπε. Από την άλλη, έτσι όπως πήγε ο Ούκιτς, έπρεπε να είναι στο ματς. Κάποια στιγμή που ήθελα να τον αλλάξω και να βάλω τον Ντίξον, είχε ήδη ζητήσει να πάει στην τουαλέτα κι εγώ δεν το ήξερα και δεν τον πρόλαβα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα