Αγγέλου: «Δική μου δουλειά αν θα διαμαρτύρομαι, όχι δική σας»

Αγγέλου: «Δική μου δουλειά αν θα διαμαρτύρομαι, όχι δική σας»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το ματς στην Πυλαία ενώ ενοχλήθηκε από ερώτηση για τις συνεχείς διαμαρτυρίες του.

Ο Προμηθέας είχε στριμώξει για τα καλά τον ΠΑΟΚ μέχρι την τρίτη περίοδο, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο αναγκάστηκε σε σωρεία λαθών λόγω της πίεσης των γηπεδούχων.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε, «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε στην ανατροπή που έκανε στο τέλος. Η είσοδος του Άσκα έφερε ένα ξέσπασμα, ενώ πολύ καλός ήταν κι ο Κόνιαρης. Πίεσε πολύ, μας ανάγκασε σε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ αλλά εμείς χάσαμε τα σημαντικότερα. Όταν το παιχνίδι πάει σε τέτοιο στυλ, τότε κερδίζει ο πιο έμπειρος. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια και την εικόνα μας και μακάρι να μην είναι... φωτοβολίδα. Εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για τις συνεχείς διαμαρτυρίες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού... «Δεν είναι δουλειά σας να ρωτάτε γι' αυτό. Είναι δική μου δουλειά το αν θα διαμαρτύρομαι ή όχι. Ζητώ συγνώμη για το πινακάκι, αλλά πήγα να χτυπήσω στο κεφάλι μου και επειδή είναι ελαφρύ μου έφυγε και πήγε στην κερκίδα».

Για τα πολλά και άστοχα σουτ του Γκίκα: «Ο κάθε παίκτης του Προμηθέα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει για να κερδίσει η ομάδα του».

Για την εικόνα του Άσκα κι αν ήταν καθοριστικός για την νίκη: «Ο Άσκα στα χαμηλά σχήματα έπαιξε άμυνα με αλλαγές. Ήταν καθοριστικός. Ο Κλάντον είχε 6 επιθετικά ριμπάουντ. Υπήρχε μια αναρχία στην επίθεσή μας. Γενικά ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και με την βοήθεια του Άσκα έπαιξε και στο καλάθι. Έβαλε βολές ενώ δεν το περιμέναμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα