Μανωλόπουλος: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή»

Μανωλόπουλος: «Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως τα Τρίκαλα οφείλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Basket League στον αγώνα με τον Κόροιβο (25/03, 17:00).

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Κόροιβο (25/03, 17:00) και πρέπει να αποδείξουνπως δεν βρίσκονται τυχαία στη θέση που είναι, όπως τόνισε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Μυστικά και τακτικές δεν υπάρχουν...

Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή την φορά δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα. Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα από το τοπ επίπεδο επιστρέφουμε με ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να "καίγεται" για την νίκη αλλά και εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει το συντομότερο να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μαθηματικά, να κρατήσουμε την καλή μας εικόνα ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε.

Μυστικά και τακτικές δεν υπάρχουν. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, παλέψουμε για κάθε φάση και κάθε κατοχή με τον κόσμο στο πλευρό μας θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σωτήρης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα