Μιχάλογλου: «Όλα μετράνε για την παραμονή»

Μιχάλογλου: «Όλα μετράνε για την παραμονή»

bet365

Ο Αντώνης Μιχάλογλου τόνισε πως το καθετί πλέον μετράει για τον Κόροιβο, ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Basket League.

O Kόροιβος φιλοξενείται από τα Τρίκαλα αύριο (25/03, 17:00) και ο Αντώνης Μιχάλογλου υποστήριξε πως η ομάδα της Αμαλιάδας δούλεψε πολύ σκληρά, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την ΑΕΚ και τι πήγε λάθος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να κυνηγήσουμε την ευκαιρία έως το τέλος

Γεια σας και πάλι!

Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και στη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στη κατηγορία όλα μετράνε. Όπως η εβδομάδα που πέρασε, γιατί κάναμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις με μεγάλη ένταση και με έμφαση στην τακτική μας.

Τα Τρίκαλα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατός αντίπαλος κι έχουν πανηγυρίσει μεγάλες νίκες εκεί γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι άλλη μια ευκαιρία για μας που θα πρέπει να κυνηγήσουμε ως το τέλος. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και θα πάμε ενωμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..

Στο παιχνίδι που πέρασε με την ΑΕΚ εμφανίσαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και κάναμε αρκετά λάθη ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πιέσαμε την ΑΕΚ μένοντας μόνο δυο πόντους πίσω. Στην επανάληψη όμως, όλα πήγαν λάθος συν το μεγάλο βάθος και τις λύσεις του ρόστερ της ΑΕΚ που βρήκε σχήματα να ανεβάσει το ρυθμό να πιέσει πολύ παραπάνω στην άμυνα και να πάρει μια εύκολη νίκη.

Τα λέμε το επόμενο Σάββατο»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα