Ζάρας: «Να τερματίσουμε τέταρτοι»!

Gazzetta team
Ζάρας: «Να τερματίσουμε τέταρτοι»!

bet365

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Κύμη (25/3, 17:00) και ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει νικήσει στην Χαλκίδα για να πάρει την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ :

«Πρέπει να κερδίσουμε

Γεια σε όλους!

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πολύ σημαντικό ήταν και εκείνο με τον Κολοσσό, όμως, παρά την μεγάλη ανατροπή δεν καταφέραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα να πάρουμε το διπλό.

Πλέον, την αναμέτρηση της Ρόδου την έχουμε αφήσει πίσω μας και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτήν με την Κύμη. Πρέπει να πάμε στην Χαλκίδα και να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε να τερματίσουμε στην 4η θέση.

Η Κύμη είναι πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, ώστε να κάνουμε κλεψίματα, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να πετύχουμε εύκολα καλάθια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα