Επίσκεψη σε σχολείο της Ρόδου ο Κολοσσός

Επίσκεψη σε σχολείο της Ρόδου ο Κολοσσός

Gazzetta team
Επίσκεψη σε σχολείο της Ρόδου ο Κολοσσός

bet365

Αντιπροσωπεία του Κολοσσού επισκέφτηκε το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Κολοσσός

«Ο Κολοσσός H Hotes, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου, για επίσκεψη την Τετάρτη, 22/03/17, μια ευκαιρία για να επικοινωνήσει με τους νέους, στα πλαίσια των δράσεων με την εκπαιδευτική κοινότητα της Ρόδου. Την ομάδα υποδέχθηκε ο λυκειάρχης κ. Νταβέλης Αφεντούλης με τους καθηγητές του σχολείου.

Από τον Κολοσσό H Hotels συμμετείχαν οι Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Παπαδάκης, Αλέξανδρος Αγγελάκος, Jesse Chuku και Earl Watson, οι οποίοι συνομίλησαν με τους μαθητές του σχολείου σε θέματα αθλητικά αλλά και προσωπικά όσον αφορά στόχους, διαδρομή στο μπάσκετ κλπ. Παρουσίασαν την ομάδα και τις επιδόσεις της, την κατάταξή της και τους στόχους της. Τόνισαν το δυνατό σημείο που είναι η καλή χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ των παικτών με την βοήθεια του προπονητή Άρη Λυκογιάννη, οποίος καθημερινά αναδεικνύει και αξιοποιεί όλα τα καλά και δυνατά τους στοιχεία στο ομαδικό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους και εκτός αθλητικού προγράμματος και αυτό συμβάλλει στην αποτελεσματική συνεργασία τους στον αγώνα και στην επιτυχία τους.

Οι ξένοι παίκτες ερωτήθηκαν πως νοιώθουν που βρίσκονται στη Ρόδο, πως βλέπουν τον τόπο και τόνισαν τον καλό καιρό, το κλίμα, τους ανθρώπους, τις φιλικές σχέσεις που αναπτύσσουν, την αγάπη τους στον Κολοσσό H Hotels. Αναφέρθηκαν στην μπασκετική διαδρομή τους και όλοι διηγήθηκαν πως ξεκίνησαν το μπάσκετ και πως μπήκαν στο επαγγελματικό μπάσκετ. Προηγήθηκε βίντεο αφιερωμένο στην ομάδα, από την μαθήτρια Μαρία Καμπούρη, η οποία ανέδειξε πολύ όμορφα τις αξίες του Κολοσσού: Ήθος, Αποφασιστικότητα, Θέληση, Πίστη, Σεβασμός, Αγωνιστικότητα κλπ.

Ο διευθυντής κ. Αφεντούλης, τόνισε τα μηνύματα που οι παίκτες μετέφεραν στα παιδιά, το να κυνηγάνε τους στόχους τους, να είναι τολμηροί στη στοχοθεσία και να έχουν πίστη και ζήλο σ’ αυτά που ακολουθούν.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε το παιχνίδι σε ομάδες που δημιουργήθηκαν από την αθλητική ομάδα του σχολείου και τους παίκτες του Κολοσσού H Hotels με θεατές ένθερμους όλους τους μαθητές και καθηγητές. Μαθητές του σχολείου έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα στο Βενετόκλειο, μια μοναδική, ολοκληρωμένη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία από την μεγάλη ομάδα της Ρόδου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα