Μπαρνς για Κινγκς: «Είναι, πλέον, εχθροί»

Αντωνία Σπανού
Μπαρνς για Κινγκς: «Είναι, πλέον, εχθροί»

bet365

Ο Ματ Μπαρνς δεν δείχνει κανένα... έλεος στους πρώην συμπαίκτες του στους Κινγκς και δηλώνει κατηγορηματικά ότι πλέον είναι εχθροί του.

Δεν τρέφει και τα καλύτερα συναισθήματα για την πρώην του ομάδα ο Ματ Μπαρνς. Ο φόργουορντ των Ουόριορς μίλησε για τους Κινγκς και αυτά που είπε δεν θα ακουστούν και με τον καλύτερο τρόπο στο Σακραμέντο.

«Θα προσπαθήσω να τους σκοτώσω. Απλά και ξεκάθαρα. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά εκεί».

Οι Ουόριορς θα αναμετρηθούν με την πρώην του ομάδα την Παρασκευή τα ξημερώματα και ο Μπαρνς που έχει αφήσει τους Κινγκς μόλις ένα μήνα δεν το βλέπει και με την καλύτερη διάθεση.

«Ήταν εξοργιστικό γιατί πραγματικά έδωσα την ψυχή μου στην προσπάθεια να βάλουμε την ομάδα ξανά στον χάρτη, και μετά μέσα σε μια μέρα σε διώχνουν. Ήταν άκομψο...»

Ο Μπαρνς είχε κατηγορήσει την ομάδα του Σακραμέντο και για τον τρόπο που φέρθηκε στον Κάζινς, γεγονός που είχε χαρακτηρίσει σαν άδικο.

«Είναι εχθροί τώρα...», με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τις δηλώσεις του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα