Απόφευγεται ο εμφύλιος στα playoffs

Gazzetta team
Απόφευγεται ο εμφύλιος στα playoffs
Ο Παναθηναϊκός πήρε το πολυπόθητο «διπλό»... κλειδώνει πέμπτη θέση και «τρέχει» για το πλεονέκτημα στα playoffs! Η συνέχεια των «πρασίνων» στην κανονική διάρκεια και ο εμφύλιος που θα έρθει εξαιρετικά δύσκολα.

Το «διπλό» ήρθε επιτέλους για την αρμάδα του Τσάβι Πασκουάλ και μάλιστα στο κατάλληλο σημείο!

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε νωρίτερα και πλέον ο Παναθηναϊκός μπορεί να μειονεκτεί, αφού είχε γνωρίσει βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο είναι ισόβαθμος με τους Τούρκους.

Πλέον, η Φενέρ έχει μπροστά της δύσκολες αναμετρήσεις με Ρεάλ Μαδρίτης και την αποκλεισμένη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός και τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Φυσικά, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ απλά χρειάζεται νίκη παραπάνω από την Φενέρ για να περάσει τέταρτη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν ο Παναθηναϊκός τελικά καταφέρει να βγει τέταρτος, τότε σίγουρα αποφεύγει τον Ολυμπιακό. Αν τερματίσει πέμπτος, τότε θα περιμένει τον τέταρτο της κατάταξης που σίγουρα δεν θα είναι οι «ερυθρόλευκοι» που θα τερματίσουν τουλάχιστον τρίτοι.

Τώρα, αν κάνει δύο ήττες ο Παναθηναϊκός και δύο νίκες η Μπασκόνια, οι «πράσινοι» θα βγουν έκτοι και τότε υπάρχει ελπίδα να βρουν τον Ολυμπιακό αν είναι τρίτος.

Επίσης, με τριπλή ισοβαθμία Φενέρμπαχτσε, Παναθηναϊκού, Μπασκόνια, η ελληνική ομάδα θα είναι τέταρτη, η Μπασκόνια πέμπτη και 6η η Φενέρμπαχτσε. Δηλαδή, αν οι Φενέρ και Παναθηναϊκός κάνουν από μία νίκη και η Μπασκόνια δύο ήττες στα ματς που απομένουν.

Σε περίπτωση αυτού του σεναρίου ο Ολυμπιακός... πέφτει πάνω στην Φενέρμπαχτσε στα playoffs.

Το πρόγραμμα των ομάδων που διεκδικούν το πλεονέκτημα έδρας ως το φινάλε της regular season.

4. Φενέρμπαχτσε / 17-11
@ Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός, 31/3)
vs Μπαρτσελόνα (εντός, 6/4)
5. Παναθηναϊκός / 17-11
vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός, 31/3)
@ Μακάμπι (εκτός, 6/4)
6. Μπασκόνια / 16-12
@ Γαλατάσαραϊ (εκτός, 31/3)
vs Ζαλγκίρις (εντός, 6/4)
7. Αναντολού Εφές / 16-12
vs Ολυμπιακός (εντός, 30/3)
@ Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός, 7/3)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.